Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(5)
Form of Work
Książki
(5)
Status
available
(3)
unavailable
(1)
unknown
(1)
Branch
Wypożyczalnia
(4)
Czytelnia
(1)
Author
Fleischhauer Guido Steffen
(1)
Gałczyński Kamil
(1)
Grimm Hans-Ulrich (1955- )
(1)
Guthmann Jürgen
(1)
Jurczak Katarzyna
(1)
Kern Peter
(1)
Lewicka Anna (tłumacz)
(1)
Schwenk Donna (1960- )
(1)
Skarbek Jacek
(1)
Spiegelberger Roland
(1)
Szczyglewska Natalia
(1)
Year
2010 - 2019
(5)
Country
Poland
(5)
Language
Polish
(5)
Subject
Amigdalina
(1)
Manipulowanie (leczenie)
(1)
Nowotwory
(1)
Odżywianie
(1)
Probiotyki
(1)
Rośliny lekarskie
(1)
Terapia manualna narządów ruchu
(1)
Zespoły bólowe mięśni i powięzi
(1)
Zespół mięśniowo - powięziowy
(1)
Ziołolecznictwo
(1)
Żywność
(1)
Subject: time
2001-
(2)
Genre/Form
Poradniki
(2)
Wydawnictwa popularne
(2)
Poradniki dla chorych i niepełnosprawnych
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Domain
Medycyna
(1)
5 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
All copies are currently on loan: sygn. 613 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 615 (1 egz.)
Book
In basket
Badania naukowe wykazały, że współczesne społeczeństwo jest coraz bardziej podatne na choroby, a odporność większości ludzi jest na alarmująco niskim poziomie. Nic dziwnego, skoro codziennie dostarczamy swoim organizmom masę zbędnych, a nawet szkodliwych związków chemicznych, znajdujących się w większości spożywanych przez nas posiłków. Na szczęście istnieje na to sposób. Jest nim żywność probiotyczna. Autorka ujawnia związek pomiędzy pozbawioną równowagi florą jelitową i szeregiem dolegliwości, jak nadciśnienie, alergie, depresja, autyzm, zespół jelita drażliwego i wiele innych. Pomaga wziąć zdrowie we własne ręce, ucząc jak przyrządzać i wprowadzać do diety trzy potężne probiotyczne produkty - kefir, kombuchę i kiszone warzywa. Stosując opracowany przez nią program żywieniowy możesz zalać swój organizm miliardami pożytecznych bakterii, które przywrócą w Twoim ciele równowagę i pozwolą mu uzdrowić się w naturalny sposób. Ta książka rozwieje wszelkie obawy przed samodzielnym przygotowaniem probiotycznej żywności, pozwalając Ci wyleczyć układ pokarmowy oraz doświadczyć energii, zdrowia i witalności, które staną przed tobą otworem, kiedy twoje ciało zacznie działać tak, jak powinno. Znajdziesz tu ponad 100 przepisów na proste i smaczne potrawy zawierające probiotyczną żywność, od koktajli po desery. Poznasz również przydatne informacje dotyczące korzystnych właściwości probiotyków takich jak jabłka, brokuły, cebula, dynia piżmowa, kiełki brukselki i miód. Naturalna żywność gwarancją zdrowia! [gandalf]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 616/618 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again